Mainland Cup 2009

El torneig de la Mainland Cup de nacions europees es va cel.lebrar a Heilderberg, a Alemania els dies 25 i 26 de juliol d’enguany.

El torneig mixt s’estableix en Guernsey a la final contra Espanya per marge mínim. Fins i tot en les altres dues finals que era massa estret. Només en l’ampliació de l’equip masculí de Suïssa va ser capaç de derrotar l’holandès ràpid. En la dona es va asseure davant Escòcia per la gran senyoretes d’Alemanya. Aquí hi ha un intent d’hora va donar la decisió.
La Copa Continental, de manera que el rànquing nacional, podria ser després d’una execució global forta a Suïssa. ¡Felicitacions als nostres veïns!
A la categoria mixta, Guernsey es va endur la final contra Espanya, representada integrament per la Comunitat de València per un marge mínim (5-4). A la categoria femenina, Escòcia va derrotar l’amfitriona Alemania (1-0) i a la masculina, Suïssa va guanyar Holanda (3-2).
Swiss TouchSuïssa, equip vencedor en categoria masculina
El nostre president també va participar a l’event, però com a àrbitre, cosa que li ha suposat una molt bona experiència, doncs va participar en l’arbitratge dels seus primers cinc partits internacionals, incloent-hi una de les semi-finals.
dennis_toni_chrisDennis Coffey, Secretari General de la FIT, Antoni Marín Muntané, President de Touch Barcelona i Chris Wheeler, Director d’àrbitres d’Anglaterra.

Galeria de fotos Alemania, aquí.

Galeria de fotos França, aquí.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: