1ª Copa Catalunya de Touch (Juny 2013)

L’ ARPN Campiona de la 1ra Copa Catalunya de Touch

L’associació de Rugbi Poble Nou s’ha proclamat campiona de Catalunya després de derrotar a la resta d’equips catalans en la 1a Copa de Catalunya de Touch, celebrada el 15 de Juny al camp d’esports de la Universitat de Barcelona. En el torneig hi van participar, a més de l’ARPN, el RC Sitges Touch, Touch Barcelona i el Barcelona Universitari Club (BUC), el qual, a més del seu equip regular, va presentar un equip sènior.

Aquest torneig va demostrar el creixement del Touch a Catalunya i es van poder veure molts partits de gran qualitat. En un format on cada equip es va enfrontar amb cadascun dels altres, la majoria de partits van ser molt competits i van demostrar el nivell cada vegada més alt dels nostres clubs en aquest esport, encara jove a Catalunya. Particularment, el partit que va enfontar l’ARPN al Touch Barcelona, que acabaria decidint el campionat, va oferir un espectacle de qualitat i no es va decidir fins als últims minuts.

Finalment, la classificació en acabar el dia va ser la següent:

  • 1. AR Poble Nou
  • 2. Touch Barcelona
  • 3. RC Sitges Touch
  • 4. BUC
  • 5. BUC Sènior

En finalitzar el torneig es va realitzar un partit entre la Selecció Catalana masculina i un equip de Barbarians, que va permetre a la Selecció seguir amb la seva preparació de cara al Mainland Cup, un torneig internacional europeu que es celebrarà a Àustria els pròxims 13 i 14 de Juliol.

Agraïm a tots els equips la participació en el torneig i els felicitem per la feina feta i el creixement assolit en els últims anys. Desitjem que esdeveniments com aquest ajudin a difondre el Touch, i permetin a la comunitat del Touch a Catalunya seguir creixent, per tal que el nostre esport assoleixi la popularitat i la posició que es mereix.

També volem agraïr als membres de Touch Barcelona, i especialment a Isidro Lorenzo i Guayasén Osorio, la gran feina en l’organització del torneig, que va acabar amb una barbacoa de germanor amb tots els participants. Bones vacances a tots i fins la temporada vinent!

Jordi Bitlloch

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: